“΄Μέσα από τα μάτια των παιδιών

ενώνουμε τον κόσμο”

 

The Funny Balloon Show

 

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαΐου 

 

στο Θέατρο Ακροπόλ

 

Ελάτε στον χρωματιστό κόσμο των μπαλονιών!

Δέκα Ουκρανοί και Ρώσοι καλλιτέχνες έρχονται στην Αθήνα μαζί με 5.000 χρωματιστά μπαλόνια στις αποσκευές τους και στήνουν τη δική τους χρωματιστή Μπαλονοχώρα πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ.

Το Σάββατο 7 & την Κυριακή 8 Μαΐου, η πρωτότυπη και διασκεδαστική παιδική παράσταση Funny Βalloons Show γεμίζει χρώμα τη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ, σε μια πολύχρωμη καλλιτεχνική σύμπραξη, ενάντια στο γκρίζο του πολέμου!

 

Μια παράσταση γεμάτη χρώμα, γέλιο, δράση και πάνω από 5.000 μπαλόνια στην σκηνή!

Το Funny Balloons Show είναι μια διαδραστική παράσταση που συναρπάζει με την ευρηματικότητά της και μας μεταφέρει στην μαγική Μπαλονοχώρα, μαζί με τους τρελούς κλόουν, ακροβάτες, χορευτές και φυσικά άπειρα μπαλόνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Με τεράστιο μπαλονο-πύργο, μπαλονο-καταρράκτες, μπαλονο-λουλούδια και μπαλονο-δέντρα, η Μπαλονοχώρα είναι ένας μαγικός τόπος, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στο υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Μπαλονοχώρας και τις περιπέτειές της με τον κακό μάγο και τον δράκο, που δεν θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και στα όνειρα της.

 

Απολαύστε το μοναδικό αυτό μπαλονοθέαμα για όλη την οικογένεια!

Μια μαγική παράσταση, που θα γεμίσει χαρά όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας!

*** Το Funny Balloons Show παρουσιάζουν Ουκρανοί καλλιτέχνες που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα τους λόγω του πολέμου κι έχουν βρει καταφύγιο στην Πολωνία. Στην ομάδα συμμετέχουν Ρώσοι συνάδελφοί τους δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στον πόλεμο!

Σας περιμένουμε!

 

 

Info

Τοποθεσία:

Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 9, Αθήνα 106 79

Τηλέφωνο: 21 0364 8303

 

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Σάββατο 7 Μαΐου 12:00, 14:30 & 17:00

Κυριακή 8 Μαΐου 12:00, 14:30 & 17:00

 

Τιμές εισιτηρίων:

Α Ζώνη: 20€

Β Ζώνη: 17€

Γ Ζώνη: 14€

** Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Προπώληση:

viva.gr – 2109213310

Το θέατρο Ακροπόλ καλύπτεται από μηχάνημα όζοντος, τεχνολογίας PLASMAWARΕ, η οποία συντρίβει ιούς, βακτήρια και μύκητες σε μοριακό επίπεδο. Η τεχνολογία PLASMA είναι παγκοσμίως ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην εξουδετέρωση μικροβίων! Φροντίζουμε τους θεατές μας  με τον καλύτερο τρόπο!

* Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.